top of page

OVER ONS

Rudolf Abspoel Vloeren is een bedrijf dat al bijna 20 jaar bestaat. 20 jaar geleden begon Rudolf Abspoel met een missie, mensen helpen bij het waarmaken van de perfecte inrichting van hun huis. Zijn fascinatie voor vloeren en wanden zette hij door tot een eigen bedrijf, dat mede dankzij zijn vrouw Carina mogelijk werd gemaakt. Al 20 jaar lang verzorgd Rudolf een persoonlijke benadering, ontvangt hij mensen met wensen voor vloeren en wanden in alle soorten en maten en heeft hij al ontelbaar veel mensen geholpen hun droomhuis uit te kunnen werken met de perfecte vloeren en wanden. Carina is voornamelijk achter de schermen aan het werk en zorgt ervoor dat alles op en top geregeld is. Niet alleen de kwaliteit van de vloeren en wanden is hierin belangrijk, maar ook de lage prijzen hebben ervoor gezorgd dat Rudolf deze dromen kon waarmaken. Maak via de website een afspraak of bel of mail om een afspraak te maken en neem vrijblijvend een kijkje in onze showroom aan huis. Een fijne huizelijke sfeer, een kopje koffie of thee en maak kennis met Rudolf. 

In onze showroom aan de Herenweg 80 in Hoogwoud laten wij heel veel soorten natuursteen, keramische tegels en houten vloeren zien.  Wij leveren bijvoorbeeld Belgisch hardsteen tegels in vele maten, strak en verouderd en hebben heel veel Belgisch hardsteen op voorraad. Ook voor leisteen, marmer en travertin kunt u bij ons terecht. Wanneer u voor een houten vloer kiest hebt u bij Rudolf Abspoel ook een ruime keuze. Tevens hebben wij veel keramische tegels voor u. Voor vloer en wand van bekende italiaanse en duitse fabrikanten. Houtmotief tegels of keramisch parket, ook daarin hebben we genoeg te kiezen. Dit kan ook in visgraat motief gelegd worden.

Al deze tegels worden door ons geleverd en vakkundig gelegd, maar alleen leveren behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

ONZE ANDERE DIENSTEN BESTAAN UIT:

  • Vloerverwarming installeren

  • Een cement dekvloer maken

  • Beoordelen of de bestaande vloer op te knappen is.

  • Opknappen van een bestaande vloer, hout en steen.

  • Deskundig schoonmaak en onderhouds advies

IMG_3896.jpg

ONS TEAM

Wie zijn wij?

1.jpg

RUDOLF ABSPOEL

EIGENAAR

Rudolf Abspoel is de eigenaar van Rudolf Abspoel Vloeren en is de persoon die een warm ontvangst verzorgt en u alles kan vertellen over vloeren en wanden. 

2.jpg

CARINA ABSPOEL-KOK

MEDE-EIGENAAR/ ACCOUNTANT 

Carina zorgt ervoor dat alle facturen en offertes op tijd en netjes verzorgd worden. Rudolf zijn helpende hand EN met haar feel voor welke prachtige vloeren er bij welke stijl past, vult zij Rudolf perfect aan als het gaat om het waarmaken van uw droomhuis.

bottom of page