top of page
3.jpg

Natuursteen

Bij Rudolf Abspoel Vloeren staan we voor vakmanschap en kwaliteit. Onze natuursteen vloeren en wanden zijn het toppunt van tijdloze elegantie en duurzaamheid. Of u nu kiest voor een klassieke marmeren vloer, een robuuste leisteenwand of een verfijnde kalkstenen afwerking, onze natuurstenen tegels voegen een vleugje luxe toe aan elk interieur.

Maak een afspraak om bij ons langs te komen in de showroom om alle mogelijkheden en opties te bekijken!

Screenshot 2023-12-08 at 14.22.45.png

Natuursteen biedt een unieke, natuurlijke uitstraling die met geen enkel ander materiaal te evenaren is. Elke steen heeft zijn eigen kleur, textuur en patronen, waardoor uw vloer of wand een uniek kunstwerk wordt.

Met de juiste behandeling en zorg zijn natuursteen vloeren en wanden eenvoudig te onderhouden. Regelmatig schoonmaken en af en toe een behandeling met een speciaal onderhoudsproduct zorgen ervoor dat het materiaal in topconditie blijft.

3.jpg
13.jpg

Natuursteen is een natuurlijk product zonder toevoeging van schadelijke stoffen. Het is een milieuvriendelijke keuze voor iedereen die waarde hecht aan duurzaamheid en milieubewust bouwen.

Natuursteen is uitstekend geschikt voor vloerverwarming vanwege zijn natuurlijke warmtegeleidingseigenschappen, wat bijdraagt aan een comfortabel en energie-efficiënt huis.

12_edited.jpg
bottom of page