top of page

Dekton 

Dekton is een ultracompacte en innovatieve materiaalsoort die uitblinkt in zowel functionaliteit als esthetiek. Het is perfect geschikt voor vloeren en wanddelen dankzij de uitzonderlijke duurzaamheid, veelzijdigheid en het luxueuze uiterlijk. Dekton is ontwikkeld door onze partner en biedt een ongeëvenaarde combinatie van eigenschappen die het ideaal maken voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Dekton wordt vervaardigd met een geavanceerd sinterisatieproces dat natuurlijke mineralen onder hoge druk en temperatuur samenperst. Dit resulteert in een materiaal met een zeer dichte structuur, wat bijdraagt aan de uitzonderlijke sterkte en duurzaamheid.

De wanddelen en tegels zijn in verschillende afmetingen en diktes beschikbaar.

Screenshot 2024-06-06 at 14.05.11.png
Screenshot 2024-06-06 at 13.30.38.png
Screenshot 2024-06-06 at 13.31.40.png
Screenshot 2024-06-06 at 13.47.35.png

Dekton is bestand tegen krassen en vlekken, waardoor het ideaal is voor vloeren en wanddelen in drukbezochte ruimtes. Het oppervlak blijft jarenlang mooi, zelfs bij intensief gebruik. Het materiaal is volledig UV-bestendig, waardoor het niet verkleurt of degradeert onder invloed van zonlicht. Dit maakt Dekton geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Dekton kan goed tegen mechanische schokken en zware belasting. Dit maakt het een betrouwbare keuze voor vloeren en wanddelen in ruimtes met veel verkeer. Dekton kan extreme temperaturen weerstaan zonder te barsten of te beschadigen, wat het geschikt maakt voor zowel binnen- als buitengebruik, zelfs in de meest veeleisende klimaten. Het oppervlak van Dekton is onderhoudsarm. Regelmatig schoonmaken met water en een mild reinigingsmiddel is voldoende om het in topconditie te houden.

Vloeren

Dekton biedt een naadloze en stijlvolle oplossing voor vloeren in woonkamers, keukens, badkamers, gangen en commerciële ruimtes. De grote formaten zorgen voor een minimalistisch en modern uiterlijk met minder voegen en naden.

Wanddelen

Ideaal voor zowel decoratieve als functionele wandbekleding. Het materiaal kan worden toegepast in keukens als achterwand, in badkamers, of als accentmuur in woon- en werkruimtes.

Alle kleuren

Er zijn veel verschillende kleuren mogelijk met dekton. Maak een afspraak in onze showroom om onze stalen van dichtbij te zien en voor advies. 

bottom of page